UTA Arad

Semnarea contractului pentru terenul sintetic de pe „Motorul”, amânată de un…aviz de la Trezorerie





După cum vă relatam la începutul săptămânii trecute, ISCHIA Sport SRL e câștigătoarea licitației pentru pentru lucrările de montare a gazonului sintetic de pe arena „Motorul”, iar contractul cu Primăria Arad ar fi trebuit să se semneze chiar ieri. Reprezentanții firmei de pe Dunăre s-au deplasat în orașul nostru, dar au făcut-o degeaba. Trezoreria nu a dat aviz pentru încheierea afacerii, astfel că actele vor fi parafate, cel mai probabil, de abia săptămâna viitoare.

Dar, chiar și după semnarea contractului, nu înseamnă că ISCHIA Sport SRL va intra automat în cele 30 de zile în care trebuie să predea gazonul la „cheie”. Tot Primăria s-a angajat ca o parte a infrastructurii, mai bine spus pregătirea straturilor inferioare înainte de intervenția firmei specializate din Galați, să o realizeze chiar ea, iar asta ar putea însemna alte zile (săptămâni) piedute în plus. Operațiunea nu a putut fi făcută până acum, căci doar firma câștigătoare a licitației putea da indicațiile tehnice pentru realizarea sa.

Cert este că data de 24 martie, când UTA o găzduiește pe CS Afumați, nu mai poate fi luată în calcul pentru revenirea „roș-albilor” din „exilul” de la Șiria. Poate, o dată ceva mai realistă ar fi 21 aprilie, când e programat derby-ul Vestului, cu Campioana Provinciei în rolul grupării organizatoare.

Vă reamintim că ISCHIA Sport SRL a amenajat și pista de atletism de pe arena „Gloria”, în 2012. Acum, a prezentat cea mai avantajoasă ofertă pentru sinteticul de pe „Motorul”, respectiv 1,050,000 de lei, aproximativ 225 de mii de euro.









12 comentarii

  1. Motive, tot feluri de minciuni numa sa nu joace UTA la arad. Sa va fie rusine la conducere si la primarul. Rusine !!!!

    0
    0
  2. Prin august, campionatul urmator, e o alta varianta. Poate ca asta e mai apropiata de realitate. Birocratie si amatorism.

    0
    0
  3. Sa vezi daca la meciu cu poli vin vreo 800-900 de timisoreni ce va fi prin Siria …..toti sus pe dealurile Siriei 🙂 fain ce sa zic

    0
    0
  4. Știe cineva care locuri va avea motorul exact? Din cate știu 5% din locuri trebuiesc rezervate suporterilor oaspeți…mi-aș dori un derby al Vestului și cu timișorenii in peluză..

    0
    0
    1. După cum arată tribunele sunt departe oricum de cele 5000 de locuri promise de falca și bibart..de gazonul ca pe old traford nici nu are rost sa ne amintim..își bat joc de noi, și noi drept mulțumire îi votam! Într-un timp râdeam de constănțeni că votează un parvenit precum mazăre, dar nici cu arădenii și alegerea lor nu mi-e rușine..de fapt îmi este foarte rușine, vorba lui kidu am intrat ca oraș in liga cu zalau, turnu Severin sau Lugoj..

      0
      0
  5. Primul autor(bine documentat) de carte care se va simti in stare sa scrie o lucrare,despre cat de simplu s-au distrus terenurile si bazele sportive aradene si chinul „facerii”,unor altele ,doar doua la numar(macar despre care se discuta),va avea sansa sa scoata un „best-seller”!Si aici ma refer,ca sa se publice totul…Contracte,licitatii,cronologie,studii de fezabilitate,termene nerespectate,piedici…adica totul,de la A la Z.
    Eu voi fi primul care voi cumpara cartea si primele 2 autografe le doresc al autorului si al lui Falca!
    In conditiile date,cu mereu noi ciudatenii aparute,nepotii nostri vor avea sansa pe care noi nu am avut-o: sa ajunga la Kauflandul de pe Motorul,cu metroul,pe sub Mures!
    Asta in conditiile ca nu se va gasi un „Manole”,care sa-si ingroape nevasta sub constructie…
    Oare cat mai putem indura aceste batai de joc?

    0
    0
  6. Care e pozitia primariei ? Comunicat oficial, ceva. Daca era o firma privata deja era dat afara cineva sau existau repercursiuni. De aia se inghesuie toata lumea la „stat”, Nimeni nu are nici o responsabilitate.
    Pe bune, nimeni nu e tras la raspundere pentru „amanarea cu o saptamana” ? Chiar nimeni ?
    Iar daca motivul e de partea cealalta, a foirmei care urma sa presteze lucarea, sa ne spuna careva, sa se dea amenzi, etc.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button