UTA Arad

Bodea a apărat primul penalty din carieră la momentul potrivit: „Simțeam că va veni și această zi importantă pentru mine, dar mai ales pentru echipă”





Fotbaliștii sosiți de la Cermei în această iarnă au fost decisivi pentru succesul UTA-ei în fața celor de la CS Afumați. Buia a reușit golurile ce a anulat reușita din debut a lui Vasile, iar Roberto Bodea a apărat un penalty la scorul de 0-1. A fost momentul psihologic al partidei, căci ilfovenii au pierdut din turație, iar arădenii au crescut treptat în joc.

În minutul 14, „centralul” Haidiner a arătat punctul cu var după contactul între Manea și Dedu, ultimul luând încrezător mingea pentru ceea ce putea fi reușita de 0-2. Dar, portarul „Bătrânei Doamne” a ghicit perfect intenția golgheterului celor de la Afumați și a respins aproape de lângă bara din dreapta sa. „În competițiile de seniori nu mi s-a mai întâmplat să apăr un penalty, acesta a fost primul. Și etapa trecută, la Balotești, am fost aproape să apăr în fața lui Herea, dar mingea a sărit din gazon. Simțeam că va veni și această zi importantă pentru mine, dar mai ales pentru echipă. Chiar m-au încurajat băieții astăzi înainte de meci, mi-au spus că o să închid poarta, mă bucur că mi-am adus aportul la aceste trei puncte mari. Îi felicit pe toți, echipa este în creștere, ne dăruim tot mai mult, suntem un grup frumos. Îi mulțumesc și lui nea’ Dan (n.a. Țapoș) pentru că a avut și are încredere în mine și, împreună cu Alex (n.a. Barna) muncim atât de bine zi de zi”, a spus imediat după meci goal-keeperul de 24 de ani al „roș-albilor”.

UTA a obținut primul succes în 2018 și s-a îndepărtat puțin de zona caldă a clasamentului ligii secunde. Pe stadionul din Șiria este doar a treia victorie în acest sezon, după cele cu Miroslava și Chindia. „La inceput, când am revenit la UTA, am zis că e foarte important să fim o echipă solidă acasă. UTA  a fost mereu bună acasă, important este să nu mai pierdem puncte pe teren propriu. Apoi, în deplasare, cu o apărare bună și un joc bun de contraatac ne poate ieși pe orice teren. Asta vom încerca și la Mioveni și Călărași, două deplasări grele, dar nu imposibile. Era important să căpătăm moral înainte de aceste două partide grele, pe care le vom disputa la interval de câteva zile și am reușit”, a adăugat goal-keeperul crescut de UTA de la 12 ani.

Cunoscându-l pe Buia de la Cermei, Roberto Bodea anticipa o zi bună a mijlocașului. „L-am văzut conectat și determinat încă de la vestiare, dar când l-am privit și pe gazon înainte de a începe meciul și chiar repriza a doua știam că va înscrie sau va da pase bune pentru colegi. Mă bucur pentru Darius, căci știu cât a muncit să revină la nivelul la care este acum. Și încă nu a arătat tot ceea ce poate”, a mai punctat apărătorul buturilor utiste.









6 comentarii

  1. Felicitari Roberto !!! Ai ajutat echipa foarte mult in acest meci cum la fel cred ca o vei face si in meciurile care urmeaza. Cred ca Ghita Bodea- tatal tau este tare fericit !!! Mult succes in continuare !!!

    0
    0
  2. BRAVOS BAI ROBERTO, AI ARATAT IN ACESTE MECIURI DE CAND AI VENI IN FAMILIA UTA-ei CA, AI VALOARE SI CA, ESTI UNUL DINTRE JUCATORI DECISIVI PT. UTA. Tatal tau ,este intradevar mandru ,si are de ce pt. evolutiile tale de pana acum !!!

    0
    0
  3. Ce-i mai important! ……”suntem un grup frumos….” asta astept de la ECHIPA UTA-ei! Numai astfel vin si rezultatele si promovarile si succesul deplin in cariera de fotbalist; apartenenta la o echipa ADEVARATA si CARACTERUL INDIVIDUAL!

    0
    0
  4. Roberto,modestia este buna uneori!Dar cu Afumatiul,ai avut inspiratie si o evolutie foarte buna,per ansamblu!Raman la parerea ca la tine s-a decis psihicul!Ai-lor nostri le-ai dat aripi,mai ales lui Manea,care ulterior s-a revansat,asa cum stie el!Ceea ce in schimb ma deranjeaza(nu in sens critic),este ca te multumesti cu putin!Nu comentez,posibil ca astea iti sunt indicatiile date!Nu mai trage de timp,pe fata!Nu te mai ratoi la arbitru.Are cine sa o faca….Daca vei fi suspendat pt cumul,se sterg prestatiile bune!Una este un fault de galben,de nevoie si alta este trageri de timp!Acasa(pacat ca spun Siria),nu te agita!Stiu si copiii de mingi ce au de facut!Nu mai striga la ei,te vad si te aud si arbitrii!
    Bravo baiete!Multa bafta!

    0
    0
    1. Normal, cine poate sa critice unul din jucatorii meciului, trebuie sa fie giro. La el daca esti modest inseamna ca te multumesti cu putin, daca nu esti nesimtit si egoist nu poti sa-i faci pe plac.

      Roberto, nu baga in seama toti mascaricii.

      0
      0
      1. @lalaloc!De unde ai dedus ca l-as fi criticat?Ba dimpotriva!L-am felicitat,chiar si dupa meci!Mai citeste inca odata ceea ce am scris…..

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button