UTA Arad

Popa vorbește despre o conspirație a galeriei UTA-ei cu privire la biletele deținute de timișoreni: ”Vor să facă politica clubului, să se bage în toate”





Cel mai urât derby al Vestului din istorie este departe de a se fi terminat. Ecourile și acțiunile ce au urmat sau urmează sunt chiar mai puternice decât evenimentele petrecute marți, la Șiria, acolo unde s-a jucat doar 60 de minute, într-o atmosferă de Clinceni – Balotești. Ieri, Cristi Todea și-a dat demisia din funcția de antrenor al „Bătrânei Doamne”, iar aseară Ionuț Popa a vorbit deschis pentru sport.ro despre cum a vede el lucrurile în toată chestiunea legată de cele 350 de bilete ale timișorenilor, respectiv solidaritatea galeriei UTA-ei față de rivalii de pe Bega.

Popa: „S-au dat de gol prin comunicatul lor de luni, cei din galerie sunt împotriva tuturor”

Așadar, cuvinte destul de dure, fără perdea, cu iz de blat între ultrașii celor mai reprezentative formații din Vestul țării. Dar, iată ceea ce a declarat mot-a-mot Ionuț Popa:

„Cei din galerie lui UTA sunt si impotriva mea, si impotriva conducerii, si impotriva primarului, si impotriva tuturor. Stie toata lumea in Arad ca ei sunt vinovati pentru acest episod. Ne-au spus si cei de la Timisoara ca au primit biletele de la fanii aradeni. Si Jandarmeria ne-a spus. Ne-au spus tot! Duminica seara au luat biletele, stim tot… Nu aveau cum sa cumpere cu buletinul atatea bilete, nici nu era fizic posibil, pentu ca atunci cand au anuntat ei ca au 350 de bilete, noi nu vandusem inca atatea bilete la case.

S-au dat de gol prin comunicatul lor de luni, care spunea ca daca nu vor fi lasati toti timisorenii cu bilet pe stadion, ei nu se vor prezenta la joc. Acel comunicat ne-a trezit atentia, atat conducerii clubului, cat si Jandarmeriei. Era clar, era cusuta cu ata alba! Totul a fost pus la cale de galeria echipei UTA. Pe ei nu ii intereseaza nimic. Ei vor sa faca politica clubului si se baga in toate. Niciunde nu se intampla asa. Ei incearca sa faca probleme. Toata lumea si-a dat seama ca exista acesta intelegere intre ei si cei de la Timisoara ne-au confirmat, noi nu am crezut asa ceva despre gaelria noastra. Dar cei de la Timisoara ne-au spus tot!

Ala nu e stadion sa ai 350 de suporteri oaspeti, sectorul galeriei era de doar 75 de locuri, in rest sunt garduri mai mici, se poate sari in teren… Informatiile sunt ca biletele s-au dat la un pub condus de unul dintre capii galeriei. Eu nu am treaba cu ei. Ei cu treaba lor, eu cu treaba mea… Eu ii bag in seama pe ei? Eu am vazut acum cat de mari utisti sunt si cat tin la aceasta echipa. Asa ceva este inimaginabil! E o chestie pe care nu o mai inteleg.
 
Daca cei de la Poli dau clubul UTA in judecata, ei trebuie sa justifice de unde au luat biletele. Nu am inteles nici de ce timisoarenii au iesit de pe teren, eu nu faceam asa ceva. Trebuia sa nu intre de la inceput, daca tot erau solidari. Nici la pauza nu au ramas, s-au gasit in minutul 60… S-a incercat sa negocieze Jandarmeria, cu galeria de la Arad, sa ii ajute pe cei de la Timisoara. Dar jandarmii nu s-au lasat sedusi, bravo lor! Au sesizat totul de la inceput, s-au prins de miscare. Jandarnmeria s-a comportat ireprosabil. 
 
S-a incercat sa se faca incidente, sa se intre pe teren, sa ne suspende terenul si sa pierdem meciul. Asta a fost intentia lor. Cum sa lasi atatia pe stadion? In tur a iesit o bataie grozava intre cei de la Poli si cei de la UTA. Si acum, deodata, sunt prieteni”

Druckeria târăște clubul UTA în Tribunal: „Se vor cere daune pentru bilete, pentru deplasare, daune morale”

După cum le-a comunicat chiar marți „oficialilor” utiști, cu ocazia negocierilor purtate înainte de meci, suporterii lui ASU Poli intenționează să cheme clubul UTA în Instanță pentru interzicerea accesului pe stadion la derby-ul Vestului pe bază de bilete valabile.

„Actiunea in instanta va veni din partea Asociatiei Suporterilor Timisoreni Druckeria, care e organismul legal in care sunt organizati suporterii Politehnicii. E foarte clar ca se va ajunge la asa ceva, pentru ca oamenilor le-a fost refuzata intrarea in arena cu bilete perfect valabile, ceea ce e un abuz grav si o incalcare grava a regulamentelor. Jandarmeria nu a anuntat din timp ca vor intra doar 70, nu a facut niciun anunt, ne-au transmis clar ca urmeaza ordinele clubului UTA. Daca clubul organizator ofera un raspuns oficial, cum ca accepta ca oamenii sa intre pe stadion, ei nu au nicio problema. Ne pot duce si pot asigura ordinea.

Cei de la UTA au refuzat orice dialog, au refuzat sa inteleaga ca oamenii au bilete cumparate din mana lor, de la sediul clubului lor si ca e o eroare organizatorica a lor, pentru care noi nu suntem raspunzatori. Ca daca oamenii au bilete trebuie sa intre in arena. Atunci au preferat sa isi acopere incompetenta prin astfel de manevre. Noi am informat inca de sambata, am luat legatura cu reprezentantii clubului UTA si cu cei ai Jandarmeriei, i-am informat ca avem 350 de bilete si ca venim in numarul asta la meci. Aveau destul timp sa faca pregatiri, solutii se puteau gasi. S-a vazut ca stadionul a avut sectoare goale, se putea rezerva un sector pentru suporterii timisoareni.

Inclusiv suporterii aradeni au avut discutii timp de o jumatate de ora cu conducerea lor si au oferit chiar varianta ca ei sa ne lase in peluza pe care ei o ocupa in mod normal la meciurile de acasa, pentru ca prezinta mai multa siguranta si oamenii pot fi controlati mai bine. Si aceasta varianta a fost refuzata clar, adica nici nu a fost luata in discutie. Am simtit cu siguranta o rautate din parte lor si asta se vede si din marturiile altor oameni care au fost implicati, inclusiv jurnalisti. Unii dintre ei au fost agresati de bodyguarzii de la arena, din ordinul conducatorilor de la UTA.

In principiu, ei vor sa limiteze cat mai mult prezenta suporterilor oaspeti intr-un meci UTA – Poli. Si recurg la orice mijloace pentru a face asta, cu riscul de a suporta consecinte grave. Pentru ca nu se poate interzice accesul unor oameni care au platit bilet de intrare, care este un contract intre vanzator si cumparator. Si ei trebuie sa respecte acest contract. Conducerea nu a vrut sa auda ce au de spus fanii de la UTA, pentru ca ei au un conflict acolo, din cauza numirii antrenorului Ionut Popa, si atunci i-au ignorat. Dar nu poti a ignori 7-800 de oameni care stau in afara stadionului, care toti au bilete de intrare.

Se vor cere daune pentru bilete, pentru deplasare, daune morale… Acum lucram impreuna cu avocatii nostri la o actiune pe care o vom depune in numele tuturor celor 348 de oameni care au avut bilet. La Timisoara nu vor avea niciodata parte de asemenea tratament. Noi intotdeauna am incercat sa fim oameni, inclusiv cu suporterii si cu conducatorii lor. In tur, conducatorii lor au avut parte de un tratament decent, au avut o loja separat, in spatele unui geam. Acum, ei i-au pus pe oficialii nostri in mijlocul oamenilor din tribuna, normal ca a iesit ce a iesit acolo, scuipaturi si injuraturi… Au trebuit sa se mute in alta parte, pentru ca nu mai prezenta siguranta situatia”, a fost declarația lui Sebastian Novovic, liderul Druckeria, tot pentru sport.ro

Așadar, derby-ul Vestului continuă și trece la un alt nivel, cel al acuzelor și – probabil – rupturii definitive dintre suporterii din peluză și „oficialii” clubului UTA, cu o mențiune specială pentru Ionuț Popa.

53 comentarii

  1. Are logica ce spune Popa… Din păcate UTa merge tot mai jos cu așa galerie de cacao.. .
    Și începem să arătăm rău de tot.

    0
    0
  2. Nimeni nu e de neinlocuit. A fost Luca, apoi SUR, acum astia. Pareau ok la inceput, acum nimanui nu i mai place de ei.
    Sa vina alt lider, alta galerie

    0
    0
    1. Ce te opreste sa mergi tu ca lider? Ce va opreste pe cei care ati lasat in urma voastra marti 10kg de coji de seminte sa mergeti? Nu a fost nimeni din peluza marti la meci, de ce nu s-a incurajat echipa? Mentalitatea suporterului aradean este a sari 2m in sus de fericire ca am castigat la „masa verde”?
      P.S.:Nu astept raspuns la niciuna dintre intrebari.

      Dupa masa faina!

      0
      0
      1. Chiar daca nu astepti, eu raspund:
        -sunt zodia capricorn, si nu am deprinderi de lider
        -mai bine lasi 10 kg de coji, decat 10 kg de pet-uri de bere

        0
        0
  3. Totusi, galeria UTA.-ei trebuia sa vina si sa isi incurajeze UTA..Aia de la Timisoara, trebuia sa respecte directiva celor 70 de locuri disponibile pt. galerie. va dati seama ce s-ar intampla daca intrau toti timisenii din galerie, bine inarmati, bauti bine cu chef de scandal, ce sa mai, iesea macel mare, bataie ca-n filme, nu numai in tribune ci si pe teren se intra la cat de mic este stadionul fara nicio securitate, se alegea sigur cu victime si raniti !!! Asa ca, a fost cea mai inteleapta decizie si bravo lui Meszar, mai bine sa fie el injurat decat sa se lase cu alte nenorociri !!! A….. daca meciul se juca pe un stadion cu mii de locuri, da ,atunci aveau dreptate timisenii, asa niciodata, ei de fapt aveau chef de scandal cu galeria A castigat UTA. cu 3-0, foarte bine, de ce au iesit afara de pe teren, i-as intreba eu pe jucatorii celor de la timisoara, daca intrau toti membrii galeriei si iesea mecel , ce mai ziceau dupa meci !???

    0
    0
  4. Am fost la timisoara anul trecut, eram cu un tricou alb, nu mersesem cu trenul cu galeria dar aveam bilet in peluza. Pe drum de la OMV spre stadion un grup de drogati timisoreni si au dat seama ca nu tinem cu poli a lor si au venit la noi sa ne loveasca. Am avut noroc cu un politist din zona. Si atunci ei vor locuri mai multe decat disponibile ?…ca sa poata face scandal.

    0
    0
  5. Cum sa iasa jucatorii de pe teren ca, asa vor muschii galeriei ,pai cine ii reprezinta pe ei in liga2a in competitii !? Au doi reprezentanti la FRF. care raspunde de ei si toate echipele de liga2a, Ghergu si Aurel Brasoveanu. Cum sa decida galeria ,sa iasa de pe teren si sa lase cu ochii in soare atatia telespectatori din toata tara, asa dintr-o data !!?? SI-AU BATUT JOC , STA ESTE ADEVARUL. Pai cine raspunde de competitie, la liga 2a GALERIA sau FRF. !!??? Atunci ,sa isi faca competitia cu galeria !!! Nu se face asa niciodata ca jucator, sa parasesti terenul ca, asa vor unii si altii, ce sunt pe maidan, sa zica mersi daca nu ii retrogreadeaza, daca nu, sa ii penalizeze drastic !!!

    0
    0
    1. @Nelu…..la timisoreni este alta mancare de peste…Ei au reconstruit-o,ei cotizeaza,ei umbla cu cersitul din poarta in poarta,,sunt prezenti in numar mare la meciuri,atat acasa cat si in deplasari,la antrenamente,facand jucatorii sa simta ca sunt alaturi de ei!Nu au autocar pus la dispozitie de catre ASU,nici macar la suma simbolica de 10Ron,pentru sofer.Dar asta nu le scuza iesirile violente si planurile marete pe care si le-au propus!
      A fost cel mai spalacit derby,daca se poate numi DERBY,de la inceputurile anilor 70,de cand sunt prezent.
      Cat din ce am scris mai sus poti compara cu SCU?
      Stii ce ar face Putin sau mai exact ce a facut Erdogan cu tradatorii?
      Oricum sper ca a fost ultima vanzare de bilete prin Pub!

      0
      0
  6. Trebuie sa se afle adevarul , cei vinovati sa raspunda , din cauza unor lideri de galerie ne-am facut de ris , interzisi pe stadion , nu se mai poate , ati vazut ce au facut in tur in pauza

    0
    0
    1. @Cip..ce adevar mai vrei?
      Pe cand la sediul clubului,biletele se vindeau nominal,persoanele necunoscute fiind notate pe tabel,din Pub plecau en gros 300 bilete spre timisoreni!
      Din pacate pentru SCU,puciul a esuat!Astept cu nerabdare consecintele prin care Proca,Colin si interzisul Kidu,vor avea ceva de spus,nu fata de jucatorii UTA-ei,ci fata de toti aradenii!
      De invatat din greseli!Conducerea trebuia sa personalizeze intr-un fel sau altul cele 70+10 bilete alocate galeriei ASU!O stampila,o linie mov,sau orice altceva.
      Oricum scenariul cu falsurile,ar fi fost simplu de verificat seriile biletelor acordate,fiind departe de cele plecate din Pub!In plus pe biletele pt meciul cu Poli era aplicata o heliograma,ceea ce pe celelalte nu exista si orice copiator color le poate reproduce,lejer.
      Na….acum mai au inca 2 bilete la meciurile UTA-ei!Poate vor veni sa incurajeze alaturi de SCU…..Oahhaha!!!Sau poate ca va tapeta Colin cu ele peretii Pub-ului.Tapet gratuit!
      Felicitari conducerii si fortelor de ordine,ca le-ati dejucat planurile ” super pasnice”!
      Atat de pasnice,incat s-au incaierat intre ei,la un moment dat,martor filmuletele postate…

      0
      0
  7. Nimeni nu se mai îndoiește de deplasările huliganilor cu acoperire sportivă. Din păcate media nu face destul pentru eradicare.. Toți lauda coregrafia.. In spate adevărate arsenale de foc cu finalitate dramatică . Federația câștigă bani și din asta ,încălzind amenzi. Și totul reîncepe. ! De ce una că SCU nu are ideea de a intra pe stadioane cu eșarfe și slogane pacifiste chiar îmbrățișând adversarii .Sa fie nr. 1 pe țară și sa vina spectatorii să-i vadă de curiozitate !

    0
    0
  8. Bravo SCU acum 4 ani il ridicati in slavi pe Meszar iar acum cand nu mai e nevoie de voi va intoarce spatele, asa va trebue alta data va ganditi inainte de a da clubul pe mana profitorilor.

    0
    0
  9. Pe timpul lui ceasca, anii 70-80, spectatorii aradeni , erau cea mai respectuasa, respectata echipa din tara, acordandui-se echipei UTA ARAD , la fiecare partida jucata la Arad, cele mai multe premii de fairplay pe tara , TROFEUL PETCHOVCHI !!! Asa ar trebui sa arate si astazi ,cei care incurajeaza echipa de suflet, dar este greu sa se mai intample asa ceva, nu numai la Arad ci in toata tara !!!!

    0
    0
    1. Da @Nelu,dar sa nu uitam ca rivalitatea UTA-Poli a pornit in vremea lui ceasca!Nu in trecutul apropiat!
      Prima batalie intre suporteri a fost la Timisoara si s-a lasat cu arestari si exmatriculari de studenti aradeni!Imi aduc aminte ca si cum ar fi fost ieri,ca masinile personale ale suporterilor timisoreni,au fost oprite la bariera din Aradul Nou!Mai departe,pe jos!
      Imi aduc aminte si de sicriul adus la Arad!Dar inchid ochii si revad succesele UTA-ei atat la Arad cat si la Timisoara!
      Oare cati dintre „ultrasii”,adolescenti de acum,erau macar in proiect pe atunci?Nici macar pe teava!In cel mai fericit caz,ei cunosc UTA de pe You Tube…

      0
      0
  10. De ras v-ati facut voi, care nu intelegeti ca fotbalul profesionist se joaca cu spectatori, suporteri, sponsori, etc. Pe pasune sau la vre-un” balon” si pe banii jucatorilor, se poate si fara suporteri si spectatori. Eu cred ca suporterii „cimisoreni”, cei care au readus in fotbal adevarata poli, pornind din satele si comunele judetului timis au avut dreptate. In plus de asta, acelasi respect il merita si galeria noastra, care indurand umilinte si nedreptati au pastrat numele de UTA si au facut ca oricat de rau esti, sa-l rostesti cu respect.. Au fost peste tot, in judet (apropos, voi aia care ii injurati si nu va place cand nu sunt pe stadion,sau nu va lauda politicienii pe care ii pupati in c…..r, ati fost macar la un meci in liga a patra sau a treia ?) si apoi prin satele si orasele tarii, de la Simleu la Becicherec sau mai stiu eu unde ? Evident ca nu. ati „rontait” seminte si in cel mai fericit caz v-ati bucurat de succesele altora. Toti iubim UTA, haideti sa nu ne mai privim cu ura unii pe altii. Este un moment greu si asa cum le spuneam vecinilor din tribuna, UTA de astazi nu este ce imi doresc, pe de alta este mult peste ce conditii i s-au oferit: fara stadion, fara sponsori importanti, indraznesc sa spun – si fara suficienti suporteri. Doar samantari. Asta este, din pacate, UTA de astazi. Pentru cei care vor sa ma injure: am vazut „live” elev de liceu fiind UTA vs. Feyernord, UTA – Legia, UTA – Steaua Rosie Belgrad (Dragan Geaic”in teren……

    0
    0
    1. Meciul trebuia organizat pe un stadion care poate găzdui un UTA – Poli. Nu venea în vizită Afumaţi sau Baloteşti. Unde-i stadionul ăsta? Răspunsul e la Falcă!
      O conducere a clubului bună făcea un efort şi se putea juca la Oradea, Cluj, Alba Iulia, spre exemplu.
      UTA este un nume mare în fotbalul românesc. Conducerea (club+primărie) ne-a arătat încă o dată că este mică. Foarte mică!

      0
      0
      1. Sau se putea juca la Focsani, nu? Chiar nu intelegeti ca nu e vorba despre unde se joaca sau cu cine joaca. Ideea e ca se intampla niste meschinarii care ne arata cat suntem de mici cu totii: galerie, primarie, conducere de club, oras,TARA! Situatii de genul asta nu pot aparea in tari respectabile in care se pune pret cu adevarat pe reguli, principii, buna credinta, onestitate. Apar numai in caldarea cu laturi a balcanilor si din ea facem parte cu totii. Vii la meci cu poli si esti obligat sa mai cumperi vreo doua bilete in plus pentru meciuri viitoare!? Ce meschinarie! Dai 70 de bilete adversarilor pentru ca asa iti permite regulamentul si ai dreptul sa o faci si ei vin 350? Echipa lor se retrage de pe teren protestand(!!)pentru galeria lor impotriva regulamentului! Galeria noastra iese de pe stadion fara nicio legatura cu toata tarasenia! De ce nu se intampla aberatii din astea in germania sau anglia? Pentru ca e o alta lume, a normalitatii, careia noi nu i-am apartinut niciodata.

        0
        0
  11. ca idee, incercati sa postati pe forum o parere pertinenta in contrar cu opinia generala a galeriei sa vedeti ce iese…

    0
    0
  12. Daca nu era video ul de la digi cu bataia dintre polisti si jandarmi mai spuneai ca veneau sa vada meciul…si in final daca urmariti stirea pina la capat sar si il bat pe unul dintre lideri pe Cristian brancovan…adevarati suporteri pasnici

    0
    0
  13. Jenant…cum p.mea să te numesti suporter cand tu in loc sa îți susți echipa faci doar circ.
    Clubul poate merge mai departe si fara acesti „suporteri” ar trebui interzisi pe Staion si să meargă la Poli.
    UTA are nevoie de fiecare dintre noi să șusțien echipa indiferent de deciziile care se iau.
    Iar daca nu ne convine..”.pune bani pe masă și cumpara clubul tu galerie de spumă”

    0
    0
    1. In opinia mea au facut tot ce tine de ei . Cu ajutorul lor avem azi UTA iar tu poti azi sa lasi comentarii aici. De ce sa puna ei banii? Punei tu daca tot nu iti convine de ei . Atunci daca ajungi patron ai sansa sa ii interzici. Cel mai usor e de criticat dar sa nu uitam ca acum cateva saptamani cand UTA avea meci la Calarasi , galeria a ajuns in minutu 70 dupa ce li s-a stricat masina. Atunci mi-au dovedid ca sunt suporteri devotati. Ca nu le inteleg unii mentalitatea si ce inseamna pentru ei sa ai rivalii 0e stadion la un DERBY ca de aceea e DERBY si nu un meci obisnuit.

      0
      0
      1. 1.”Cu ajutorul lor avem azi UTA” – FALS! Cu ajutorul lui Meszar, cel de care v-ati rugat si pe care acum il injurati inca avem UTA.
        2.Faptul ca vor sa mearga in deplasari sa bea alaturi de csa si hunedoara si eventual sa o mai lase de un scandal nu e un merit.
        3.Nu intamplator numai cei din galerie sunteti de acord cu ceea ce ati facut aici, in rest oricine e putin obiectiv, indiferent ca e aradean sau nu, NU are o parere buna despre actiunea voastra.

        0
        0
    2. Da, am vazut marti cum sustin echipa cei ce nu fac parte din peluza si asta la cel mai importatnt meci al UTA ei derbyul cu poli. Nu m-ai vorbiti de sustinere pentru ca e jenant . Marti a fost ce-a mai penibila atmosfera pe stadion de 40 de ani decind merg la un derby cu poli.

      0
      0
  14. Ai dreptate Adriane, galeria UTA.-ei, trebuia sa isi ia locurile in tribuna si sa incurajeze UTA., indiferent de situatia galeriei timisene ,care nu au inteles ca, decat 70 de bilete le sunt alocate , dar ei, nu au vrut sa tina cont de aceasta legalitate si au venit cat se poate de multi 300, ametiti de bautura si chef de scandal, asa ca, Mariuse, nu iti dau dreptatea pe care o susti pt. timeseni. !!!! Pai daca iesea razboi intre cele doua galerii , picand poate si oameni nevinovati, ce mai ziceai !? Riscul era foarte, foarte mare de incaierari si drame multe, asa ca, foarte bine a facut conducerea respectand legea ,dar in primul rand, securitatea oamenilor, nu mai zic de femei si copii !!!

    0
    0
    1. Nici nu stiu daca se poate spune ca era „risc” daca ii lasai pe toti sa intre grupati, caci era aproape sigur de ce aveau ei in plan.

      0
      0
  15. 1.–galleria scu nu este galerie at fi bine interzisi la uta-sa mearga la poli
    2–-urmaresc meciurile din sua== nu pot sa uit un meci de la vaslui==unii scosesera
    sa se vada unelta===cultura nu gluma===pentru ei e fotbalul??!!!!
    3–meciurile sunt pentru relaxare nu pentru batai cred-foarte bine sa procedat
    4–100-200 jandarmi pentru ce///se stie ca ce se urmareste
    5–tin minte pe la anii 60 uta nu tragea la titlu…sa dus la Timisoara lea dat 5 goluri
    si ia trimis in B–-deci au boala lunga cu poli

    0
    0
  16. Trebuie interziși pe stadion Proca și ceilalți lideri de galerie , sa ajuns prea departe , ei înjură , ei au palmares , da cine este Proca ?

    0
    0
    1. iti zic eu cine sunt.
      sunt oamenii datorita carora tu si altii ca tine mai vad din cand in cand un derby sau o echipa de liga1… pt ca doar la meciurile astea sunteti UTISTI!!
      IA SA VEDEM….. SOCIOS!! CATI DINTRE VOI SUNTETI INSTARE SA FACETI SACRIFICII SI SA TINEM UTA MACAR IN LIGA2? si apropo pt toti semintarii…nu toti din peluza sunt huligani si betivani.
      multi au mai multa scoala decat voi toti spargatorii de seminte….
      sa stiti ca in occident, consumul de bere pe stadioane e permisa DAR SCUIPATUL DE SEMINTE IN CAPUL CELUI DIN FATA TA E DE NECONCEPUT… asta e cultura voastra!!

      0
      0
      1. Se vede ca aveti scoala in voi.Nu poti sa mergi cu copilul la meci ,ca voi in afara de a unjura pe toata lumea nu stiti sa faceti altceva.Nu ne da tu noua indicatii cu facultatea ta ce ai facut-o la fara fregventa.

        0
        0
      2. 1.Cine esti tu??!
        2.Mai repet o data, vad ca aveti directive de la proca sa ziceti aceeasi placa, mai vedem inca uta datorita lui MESZAR pe care voi il injurati! Sau dai tu bani la club din buzunarul propriu? trezirea!!
        3.Daca nu toti sunt betivani si huligani atunci restul sunt extrem de naivi ca se lasa condusi ce asemenea minti luminate!
        4.Poate au ”scoala vietii”, dar si aia e facuta la I.D., o persoana cu intelect nu merge pe stadion sa dea din maini in sus si sa injure pe cine ii sta in cale.
        5.Chiar ca e permis in occident consumul de bere pe stadioane, tocmai spuneau la meciul de la Munchen ca le este interzis si au voie doar bere fara alcool. Aproape ca te credeam daca nu specificau exact acest aspect!
        6.Defineste cuvantul CULTURA !!

        0
        0
        1. „5.Chiar ca e permis in occident consumul de bere pe stadioane, tocmai spuneau la meciul de la Munchen ca le este interzis si au voie doar bere fara alcool. Aproape ca te credeam daca nu specificau exact acest aspect!”

          Ai aflat si tu in lucru de la tv, oh ce bine ! Dar vezi, intereseaza-te si concret de la cei din strainatate. Ia vino tu la mine la in meci de fotbal, mergem la stadion si facem in popas la pub-ul de langa stadion (unde poti sa vezi meciul pe ecrane, daca vrei), bem 2-3 beri acolo, apoi intram in stadion si ,inainte de a merge la locurile din tribuna, mancam ceva si mai bem 2-3 beri, apoi la pauza fuga inapoi in interiorul potcoavei sa stam la rand la bere…si mai bem vreo 2 beri. Ah, si ca sa nu uit: toate beri cu alcool.

          Saracu’ de tine, esti doar in necajit de troll care tot baga batul prin gard. Mai uita-te la tv, poate mai afli lucruri ca sa ni le spui…

          0
          0
  17. trebuie sa ai o minte ‘odihnita rau sa spui ca suporterii lu UTA au cumparat bilete pt cimisoreni lucru ce frizeaza absurdu si trebuie sa ai un ‘iq transparent’ sa poti sa creezi asa ceva
    Cat de retard trebuie sa fii sa nu intelegi dupa ce s-a explicat de 1000 de ori ,ca SCU nu-i egal ‘galeria’
    Referitor la meci mai multi de la SCU au fost inauntru decat afara iar afara au fost destui de la a 2 a
    Ce nu intelegeti ca la ce de incompetenti avem in conducere au dat-o in bara la meciu asta (io stiam ca de obicei pt meciul cu poli se ocupau de bilete suporterii care nu s-au ocupat de data asta rezultatu se vede)
    Cine nu va lasa pe toti comentatorii lu peste sa veniti la meciuri9 in primu rand) sa incurajati echipa sau sa va inscrieti in SCU sa ii schimbati directia cu voturile voastre ( da vedeti ca-i pe bani ,se plateste cotizatie) etc ce tot ii huliti pe aia din peluza ca nu-s lautarii lu nimeni

    0
    0
    1. 1.Daca dupa procese se va dovedi ca e adevarat (sunt multe indicii clare!) am dori sa te semnezi cu numele tau, sa vedem si noi cine sunt naivii care se raliaza ”proiectelor” scu.
      2.Asa este, SCU nu e egal galeria, atat doar ca proca liderul scu este si liderul galeriei si a fost de cand lumea, la fel ca si kidu prin vechiul sur, la fel ca si colin cu brigada lui.
      3.Numai oameni de la tribuna am vazut inafara stadionului, au stiut ei sa vina exact la fel imbracati de acasa si si-au cumparat de la aprozar si atitudinea de ultas. Drept cine ne iei??
      4.Lasa, sa nu se mai ocupe acesti ”suporteri” care nu sustin echipa de bilete, am vazut deja cu poli cum s-au ocupat. Data viitoare poate mai trimit cateva si pe la rapidisti.
      5.Nimeni cu scaun la cap nu se va inscrie in scu, este evident ca este o satra care va lua deciziile si ca parerea respectivului nu va conta. Se vede si aici cat de mult acceptati parerile contrare!
      6.Pacat ca nu sunteti lautari, as fi inteles mai multe!

      0
      0
  18. Doar câteva lucruri simple și clare:
    1. Spectatorii care aveau bilet valabil (și nu aveau interdicție pe stadion) aveau tot dreptul să intre la meci.
    2. Jandarmeria nu are atribuții pentru a stabili cine intră sau nu pe un stadion, ci de a asigura ordinea pe stadion.
    3. Un cordon de 40 de jandarmi echipați corespunzător plasat în fața tribunei cu fanii oaspeți era suficient pentru a asigura ordinea.
    4. Dacă regulamentul spune că se asigură minim 5 % bilete oaspeților, limitarea la 70 de bilete este ceva între un abuz și o mojicie.
    5. Retragerea de pe teren în minutul 60 a fost o inutilitate. Timișorenii ar fi trebuit să nu intre deloc, de la bun început.
    6. Solidarizarea galeriei arădene cu cea timișoreană chiar nu folosește la nimic.
    7. Pierderea de imagine, atât pentru AFC UTA, cât și pentru ASU Poli, este mare.
    Concret, o sumă de decizii greșite luate de persoane fie nepricepute, fie rău intenționate, cu efecte negative asupra imaginii echipelor, Aradului, Timișoarei și fotbalului vestic. Păcat!

    0
    0
    1. 1-nu li s-a interzis sa intre pe stadion. Dar ca galerie doar 70. Restu tricourile mov jos si intrau in tribune langa ceilalti platitori.
      2-jandarmeria asta a facut a asigurat ordinea si siguranta
      3- minim inseamna si inclusiv deci e un drept inatacabil. Abuz si mojicie sunt termeni care n-au ce cauta aici.
      Cu restu ai dreptate. Doar ca galeria uta-ei nu a facut doar un gest inutil ci si imbecil si de imagine. Vezi doamne s-a solidarizat cu marea rivala. Vorbim prea mult despre aceste galerii care si-au pirdut pe buna dreptate respectul public datorita golanismelor si neam prostiei pe care le arata mereu.

      0
      0
      1. Deci, daca aveau tricouri galbene sau cu insemnele lui Real puteau intra?
        A impiedica oamenii sa intre pe stadion nu inseamna a asigura ordinea.
        Minim inseamna „cel putin”, deci li se puteau aloca cel putin 70 de bilete.
        De la acest „minim” vin abuzul si mojicia.

        0
        0
        1. Cele 70 de locuri ingradite cu garduri de 2 metri sunt de pe vremea omologarii stadionului si respecta legea 4 si ROAF. Nu a fost facut acel secor pentru Poli, a fost facut pentru galeria echipei vizitatoare. Normal te gandesti la spectatorii tai, si vrei ca sa aiba ei locuri la meci. Cum era daca la Siria erau la poarta 200d e aradeni care nu au mai gasit bilet si inauntru erau cu 200 de polisti in plus fata de 70? Strigau toti ca e conducerea de vina, injurau primaru, pe meszar si pe codru. De unde sa stie conducerea ca aradenii nu vor veni in numar mare la acest meci, cand in alti ani nu aveau bilete ca sa acopere cererea?

          Daca cei de la Timisaora veneau 1000, trebuias a golim stadionul ca sa se uite ei la meci? E absurd, li s-au dat 70 de bilete pentru care exista conditii. Daca au vrut bilete in plus puteau lua ca sa intre ca orice alt spectator, nu ca si galerie. Asa este oriunde in lume, nu va bateti capul ca nu ii primea nimeni, nici din tara si nici din stainatate daca se ajungea la o astfel de situatie. Ca nu avem stadion, ca la Siria sunt doar 1500 de locuri, este o alta discutie.

          Nu mai le luati partea la Timisoreni, la anul daca intra Paltinisanu in renovare si vom juca cu ei pe Stiinta, ne vor da 20 de bilete. Despre ce vorbim????

          0
          0
          1. Nu iau partea nimănui, văd lucrurile simplu și onest, așa cum ar trebui să le vedem toți. V-aș putea spune și dumneavoastră să nu vă mai chinuiți să justificați decizia organizatorilor partidei de a limita numărul locurilor pentru suporterii oaspeți.

            Probabil că nu veți înțelege complet ce s-a întâmplat decât atunci când având bilet la un eveniment, oricare ar fi el, nu veți fi lăsat să intrați sau vă va opri un jandarm să intrați la acel eveniment, desigur, pentru că „asigură ordinea”.

            Am spus și mai sus: să limitezi numărul de locuri acordat oaspeților interpretând abuziv un articol de regulament sau de lege este, pur și simplu, o mojicie. Și nu nă așteptam să se întâmple așa ceva în Arad.

            0
            0
  19. Stie cineva cate abonamente a vandut UTA pentru aceasta editie de campionat ? Nu cumva „cimisorenii” au facut rost de bilete, tocmai pentru ca aradenii n-au venit la meci ? Nici la asta si nici la altele. De vina o fi galeria… Hai sa fim seriosi.

    0
    0
    1. Evident ca voi sunteti de vina! Cine a creat aceste lovituri de imagine pentru club? cine injura primarul(care nu ne va mai da vreodata stadioane din cauza asta), conducerea(care nu are nici o obligatie de a adminstra uta), supoterii de la tribune cat si pe restul? din cauza cui nu poti merge cu familia pe stadion? Nu, cum sa fie vina voastra?!

      0
      0
  20. ”Pentru noi doar UTA conteză!”, spun băieții din peluză…dar, in loc să intre și să-și incurajeze echipa, aleg să se facă frați exact cu ăia care ne fac țărani…mă gândeam că vor intra măcar la pauză…nimic.
    I-am apărat de atâtea ori, am incercat să mă pun in locul lor, să-i ințeleg…dar la faza m-au pierdut…bine că la spectacolu ăla grotesc in echipa generalilor și una care se vrea a fi Rapid au fost prezenți…imi pare rău, dar ăștia nu mai sunt suporteri ai UTA-ei, ci suporteri ai unui fenomen.

    0
    0
  21. Cineva o scris ca attibutia jandarmeriei sa fie in fata peluzei…
    total gresit!!!
    jandarmeria nare voie pe stasdion in timpul meciului doar in caz de urgenta…
    exact asa o fost la csa-rapid au intrat au intervenit sau calmat spireitele apoi au iesit ca nau avit voie sa steie in stadion.
    appi iar scandal iar au intrat.
    in rest jandarmeria are ca atributie sa conduca suporterii pana in stadion!!!

    0
    0
  22. Fratilor pâna aici.Asta nu e galerie ,e sindicat.Asta nu e Uta,Uta a murit de mult.R.I..P.Sa va fie Rusine,opriti batjocura.Retrageti numele Uta si botezati-va echipa cum vreti.

    0
    0
  23. Așa este prin ceea ce fac cei din galerie la ora actuală sunt împotriva propriei echipe 1.UN meci întreg înjuri fără să scandezi nici un minut pentru ECHIPĂ.2.Te aliezi cu dușmanul cînd tu trebuie să îți susții favoriți inacceptabil din punctul meu de vedere. 3.O galerie trebuie să își susține favoriți în timpul meciurilor. 4.dacă doriți să protestanți faceți acest lucru după meci. Dar voi nu vreți asta nui AȘA.!

    0
    0
  24. nu frate te inseli.. eu stau in strainatate… si nu beau bere fara alcool pe stadion. poate in ucl dar in rest poti sa bei bere normala..TE INVIT DACA VREI SA TE LAMURESTI SINGUR, DAR DACA AM DREPTATE DAI TU LADA DE BERE SI ITI PLATESTI DRUMUL. DAC AI Tu DREPTATE AI ASIGURAT TOTUL. macar daca nu stii taci… iar cat despre a ne lua dupa unu si altul te inseli amarnic….. sunt multi din peluza care stiu mai multe ca oricare dintre scuipatorii de seminte. eu nu zic ca sunt deacord cu ce sa intamplat dar fara ei azi sugeati degetul!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button