UTA AradzTOP ARTICOLE

Popa speră într-o finalizare fericită a negocierilor cu Stan: „Timpul trece și trebuie să ne apucăm rapid de treabă”





E oficial de acum, Marius Stan o pețește pe UTA în numele unor oameni de afaceri străini. Fostul președinte al Oțelului se află de ieri la Arad, împreună cu colaboratorul său, Marian Costea, un vechi om de fotbal, cu funcții administrative la FC Brașov, Universitatea Craiova sau Dinamo și studiază problema pe toate fețele înainte de a da un răspuns final.

Stan a avut o zi încărcată, cu vizite la Primărie, la bazele sportive din oraș, dar și la sediul clubului din Calea Victoriei,pentru o discuție cu actuala conducere a clubului. Deocamdată, nu există concluzii, ci doar o speranță din partea lui Ionuț Popa că negocierile dintre părți se vor finaliza fericit. „Eu l-am mai pus pe domnul Stan în legătură cu cei de la Arad și în luna octombrie a anului trecut, când el ar fi dorit să investească la Poli. Aflând, însă, câte datorii sunt la Timișoara s-a răzgândit, iar acum, nu mai are rost să ne ascundem că tot ați aflat chiar de la dânsul, e în Arad la discuții cu toate părțile implicate. Eu nu am asistat la aceste discuții, nu mă pricep și nici nu sunt curios eu de acte. Eu știu doar că sunt trei aspecte mari și late ce trebuie clarificate rapid. Bugetul, lotul de jucători și terenul pe care vom juca din campionatul următor. La ora la care vorbim, totul e în aer, iar campionatul ligii secunde va fi mai puternic ca niciodată la anul. Timpul trece și trebuie să ne apucăm rapid de treabă dacă vrem ceva. Eu sper să fie bine, să intrăm în normalitate odată cu venirea domnului Stan și a asociaților dânsului, dar, repet, la această oră nu există niciun fel de certitudini”, ne-a mărturisit antrenorul care a salvat-o pe UTA de la retrogradare în stagiunea recent încheiată.

Marius Stan și Marian Costea rămân la Arad și se documentează în detaliu despre forma de organizare a clubului, despre partea de buget ce o acoperă Primăria, urmând să identifice și suma de care ar mai fi nevoie pentru un obiectiv îndrăzneț la UTA.









6 comentarii

  1. La ce baze sportive l au dus? La Neumann in curul gol, terenul de plantat orez CSS sau la campul de luptă de pe Motorul 2? ????????

    0
    0
  2. Mi-e destul de clar ca Ionut Popa va pleca. cit despre Dl M.Stan, dansul nu prea (mai ) are credibilitate, cit nu ne spune cine sint „cei cu bani”, dansul vizeaza o functie de conducere, bine platita si „mana libera” la manuit banii..”. sa fim seriosi ! UTA nu ofera mai nimic, nici arene, nici jucatori, ( ca 90% din ce are sint coproprietate), nici tineri de valoare. UTA are doar numele si ,..renumele. Dar, varianta ca sa ramana vechea conducere „low cost”,este si ea nefasta caci conducand Atletico s-a infruptat din banii de la UTA, si-ar fi fost nimic- dar nu a reusit promovarea,”a ratat” retrogradarea, iar acum ne-a si aratat ca nu „pricepe” fotbalul. A adus expirati, pe post de vedete, a renuntat gratis la Rus, la Hlistei, Adili,la altii,face contracte pe citeva luni si pierde jucatorii, „izvorul Atletico ” a secat, acum UTA a fost – cu aceasta conducere- pe marginea prapastiei, a scos-o Ionut Popa, la liman. Anul care vine va fi infernal, revin echipe vechi, infometate de dorinta de promovare, cu resurse mai bune, in timp ce la Arad Primarul pedepseste UTA, neterminand arenele, investind in sport, nesemnificativ, si , in general, uraste sportul (…fotbalul…sigur ), vine la sport , doar cind isi face imagine. Asa ca…zile grele ne asteapta.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button